Меню

Протектори

Един стъклен протектор може да бъде описан като втората кожа на нашия смарт телефон. Няма значение дали е нов или стар, това, което ви интересува е да не се наранява дори и да изпадне от джоба ви или да го бутнете от масата.

Протекторите вършат много важна работа, и имат доста предимства пред калъфите и точно това ще обсъдим по-долу – защо да изберем протектор пред калъф?

Каква е разликата между протектор за телефон и калъф

Преди да обясним разликата, е добре да посочим приликата между двата вида покритие – и двете реално служат за защита на екрана и тялото на телефона. Разликата е в това как го правят – калъфът често покрива оригиналния дизайн на телефона – докато протекторът оставя видима първоначалната креативна идея на производителите.

Ако имате флагмана на Samsung или Apple, последното нещо, което искате е да скриете това технологични бижу в калъф. Да, разбира се има прекрасни избори със стилна кожа, приятни цветове и дизайни, но ако искате оригиналната форма на телефона да остане видима, протектор за телефон е правилното решение.

Другото предимство, е че не уголемява размера на смарт устройството а го оставя възможно най-близък до оригиналния му обем и форма. Това е страхотно, ако носите по-тесните дрехи и искате да носите телефона на достъпно място като в страничния джоб на дънките.

Защо някои хора предпочитат протектор за телефон

Причината да предлагаме протектори и калъфи за телефони, се състои в основната разлика между тях е в естетичното акомпаниране на един смарт телефон. В крайна сметка и двете неща служат да защитават любимия ви предмет от надраскване, прах и мръсотия.

Основното предимство на предоставените тук протектори, е че са напълно прозрачни и прилепват към корпуса на телефона ви изключително плътно. Те са създадени, за да предоставят абсолютна защита, без да скриват приятния дизайн на телефона.

Разполагат с всички нужни изходни точки за портовете, жакове и micro-USB портове, както и удобни бутони за звук и заключване на телефон.

Разполагаме с точния протектор за всеки модел телефон – от новите до по-старите. Това гарантира функционалност и естетика, които да не пречат на изкусния дизайн на избрания от вас телефон. Така потребителите на най-новите флагман продукти на Apple и Android платформите могат с гордост и стилност да защитят своите луксозни инвестиции. Протектори за iPhone моделите могат да бъдат открити в Mytel.bg на много добри цени.

Какво отличава MyTel.bg от останалите

Това, което ни прави по-различни от останалите, е че реално наблягаме на качеството на нашите продукти. В това можете сами да се уверите без значение дали изберете течен протектор за телефон или стъклен протектор за телефон.

Както вече хиляди души откриха – цените и качеството ни са ненадминати, а обслужването ни е скоростно, доставките в срок, а гаранцията за качество – дългосрочна.

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Протектори

ТОП цени за Протектори за Телефони ⭐ Доставка за 24 часа ⚫ Богато разнообразие от модели ➤ Единствено в Mytel.bg ☎ 0999967777
Сравнение на продукти